Evenementen

Kiwanis Zeeuws-Vlaanderen genereert het geld voor goede doelen met name door het organiseren van evenementen. Met name mooie business events die naast het ingezamelde geld ook veel gezelligheid en mooie netwerkmomenten opleveren. Ons jaarlijkse Golfevent en Kiwanisquiz zijn daarvan onze toppers. Daarnaast hebben we elke jaar een bijzondere Champagne-wijnenactie.

Champagne en Cava Fundraise 2020/2021

Ga de feestdagen in met perfecte drank en een goed gevoel. Bestel champagne, cava of wijnpakket voor het goede doel! Dit jaar kunnen wij de flessen voorzien van een gepersonaliseerde verpakking, ideaal als u ze als geschenk wilt uitdelen. Uw bestelling wordt bezorgd in de week van 14 december. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar stichting Vluchteling, ten bate van het vluchtelingenkamp Moria, dat door brand verwoest werd. Zij focussen met name op het leveren van basisbehoeften aan kwetsbare vrouwen en meisjes. Het overige deel komt ten goede aan projecten in Zeeuws-Vlaanderen. Wij steunen hiervan initiatieven die gericht zijn op kinderen/jeugd, zoals in het verleden Stichting Sint Helpt, Weitje Rock Young Talent, De Regenboog, Stichting Mascura (kinderwensen), Terneuzen Speelstad, Factory Festival (jeugdactiviteiten), SBNN, Rootzz Zeeuws-Vlaanderen, Stichting de Melkkan, etc.