Evenementen

Kiwanis Zeeuws-Vlaanderen genereert het geld voor goede doelen met name door het organiseren van evenementen. Met name mooie business events die naast het ingezamelde geld ook veel gezelligheid en mooie netwerkmomenten opleveren. Ons jaarlijkse Golfevent en Kiwanisquiz zijn daarvan onze toppers. Daarnaast hebben we elke jaar een bijzondere Champagne-wijnenactie.

Donderdag 19 oktober hebben we met bijna 80 teams weer enorm genoten van een zeer gezellige en soms wat pittige Kiwanisquiz.Een team van WEA ging uiteindelijk met de hoofdprijs van 1000 euro naar huis. Ook werd er een mooie bijdrage aan scouting 't Jagertje uitgereikt.
De volledige uitslag is hier te vinden..

Kiwanis Golf Toernooi 21 juni 2024

Kiwanis Golf Toernooi 21 juni 2024

Dit evenement belooft weer een fantastisch event te worden waarbij sportiviteit en culinair genieten hand in hand gaan. Inschrijving is mogelijk met een bedrijfsflight of individueel.

Kiwanisquiz 2024

Kiwanisquiz 2024

Jahoor, het hangt weer in de lucht....de datum van de meest verrassende quiz van het jaar is bekend! Op donderdag 17 oktober is het weer zover. Schrijf je nu alvast in want het aantal plaatsen is beperkt!