Kiwanis Golf Toernooi 21 juni 2024

Dit evenement belooft weer een fantastisch event te worden waarbij sportiviteit en culinair genieten hand in hand gaan. Inschrijving is mogelijk met een bedrijfsflight of individueel.

Inschrijven
Een bedrijfsflight kost € 700,-. Hiervoor kunnen 4 deelnemers onder de flightnaam van het bedrijf meedoen. U ontvangt een factuur op naam van het bedrijf. Bij een particulier flight kunt u individueel inschrijven met 1 of meerdere personen. Kosten hiervoor zijn € 130,- per persoon (€ 95,- indien u lid bent van de Woeste Kop). Indien u geen flightnaam opgeeft delen wij u zelf in bij een beschikbare flight. Indien u wilt aansluiten bij een andere persoon die zich reeds heeft aangemeld onder een flightnaam, vermeld dan deze flightnaam.

Sponsoren
Wilt u ons event sponsoren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden: Allereerst hebben we sponsorpakketten van 1000 euro. In dit pakket zijn 4 deelnemers inbegrepen, incl logovermelding op diverse uitingen, een gepersonaliseerde T-boxvlag en de optie om give-aways toe te voegen. Valt dit pakket niet binnen uw budget, dan hebben we nog een speciaal T-box pakket voor 150 euro. Bij dit sponsorpakket zorgen we tijdens het event voor een goede zichtbaarheid van uw bedrijf. Wij plaatsen namelijk een Tbox vlag met uw logo op één van de 18 T-boxen. Zo wordt u gezien door alle deelnemers! Andere sponsoropties zijn altijd bespreekbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met secretaris@kiwaniszeeuwsvlaanderen.nl

 

Kies uw flight