Foto's

Met plezier kijken we terug op de events die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd. Heeft u deelgenomen aan de Kiwanis Kennis Quiz, het Golftoernooi of een ander event? Kijk dan zeker even terug naar de foto's; hopelijk roept het leuke herinneringen op! Los van de gezelligheid en het plezier is het ons natuurlijk vooral te doen om de goede doelen die wij steunen met de opbrengsten. Dit kunnen wij alleen doen door uw deelname en bijdrage: hartelijk dank daarvoor!

Was u nog niet eerder deelnemer aan een van onze evenementen? Dan hopen we u dit jaar te mogen begroeten! Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie. Benieuwd wat wij organiseren? Bekijk dan de evenementenpagina.

Kiwanis Quiz 2019

Kiwanis Quiz 2019

De 13e editie was weer een groot succes! Pittige vragen, leuke filmpjes, grappige raadsels en vooral veel gezelligheid. En een mooie opbrengst.

Golftoernooi 2019

Golftoernooi 2019

Op 28 juni 2019 was het teetime! We organiseerden het de nedende editie van ons jaarlijkse Kiwanis Benefiet Golftoernooi. Ook dit jaar was het weer een geweldige dag op golfclub de Woeste Kop.