Kiwanis Quiz groot succes!

Geschreven op 25 oktober 2019

Een feest is het elk jaar, de Kiwanis Quiz in het Terneuzense Scheldetheater. Niet minder dan 73 vierkoppige teams zetten er zich donderdagavond schrap voor. Aan Martijn van Battum, voorzitter van ondernemersvereniging Bizzy, was de eer de altijd pittige vragen te presenteren. De quiz beleefde alweer de dertiende editie. De opbrengst is dit jaar voor Stichting Mascura die het geld zal gebruiken om langdurig zieke kinderen ‘een dag om niet snel te vergeten’ te bieden. Het team van Studio Blique had de meeste kennis in huis en won de Kiwanis Quiz. De winnaars hebben hun prijs van 1000 euro aan Stichting Máscura uit Hulst geschonken. Dit komt nog bovenop de opbrengst van de avond van 15.000 euro. Stichting Máscura  is actief in heel Zeeuws-Vlaanderen en heeft als doel om langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier te verrassen met een unieke beterschapswens.